Din guide til at finde den rette barstol

Vores Nordic barstol er mere end blot en barstol. Den er dansk design, som giver dit hjem eller arbejdsplads et eksklusivt touch i nordisk stil og høj kvalitet.

Barstolen er lavet til livet og er både designet til dit liv i dag og dit liv om ti år. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, der kan holde til hverdagen og alt hvad den indebærer. Netop fordi barstolen er skabt til at følge dig igennem livet, er det vigtigt, at du finder den helt rette barstol. Derfor har vi lavet denne guide for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Ligesom vi alle findes i forskellige farver og højder, fås vores barstole også i mange forskellige kombinationer – så du er sikker på at finde frem til den barstol, der passer perfekt til dig og dit hjem.

Din stil - din barstol

Vores barstole fås i mange forskellige varianter, og de mange kombinationer af højde, læder, polstring og stel gør det muligt at finde det perfekte match!

Når du får SACKit Nordic barstolen i hænderne, mærker du tydeligt det grundige håndværk. Selvom træet er forarbejdet på maskiner, har hver enkelt barstol været i hænderne på en møbelsnedker, hvor den er blevet efterbearbejdet i hånden. Stolens fodstøtte er fremstillet i metal, men indgår som en naturlig forlængelse af træet. Fodstøtten er monteret uden brug af synlige skruer, så designet bevarer de glatte og lækre overflader.

Hvor høj skal en barstol være?

Nordic barstolene findes i to forskellige højder: 68 cm og 73 cm.

Er du på udkig efter en barstol til dit køkkenbord eller køkkenø, ser vi typisk, at det er vores barstole i højden 68 cm, der passer bedst. Højden på et køkkenbord er nemlig ofte omkring 95 cm, og det giver et mellemrum mellem barstol og bord på 27 cm, hvilket er en passende siddehøjde.

Leder du efter en barstol, der passer til en bar eller et barbord, anbefaler vi derimod vores barstol i højden 73 cm. Barborde har nemlig typisk en højde på 105 cm.

Som tommelfingerregel skal der være omkring 30 cm mellem toppen af bordpladen og siddehøjden, plus/minus 5 cm.

Hvilket stel skal du vælge?

Nordic barstolene fås i to forskellige stel: sortlakeret bøgetræ og lyst egetræ. Begge typer stel behandlet med mat lak, hvilket gør stellet ekstremt modstandsdygtigt overfor pletter og snavs.

Stellet med sortlakeret bøgetræ giver både et klassisk og råt look til din indretning. Det sorte stel skaber en elegant, smagfuld barstol, der matcher ethvert hjem og enhver stil. Kombiner det sorte stel med en af de sorte lædertyper for et stilrent look, eller skab en iøjnefaldende kontrast med en af de brune lædertyper.

Stellet i egetræ viser den smukke, naturlige træstruktur, og giver dit hjem et naturligt, skandinavisk look. Uanset om du vælger at kombinere træet med sort eller brun læder, får du et helt unikt møbel med sine egne kendetegn.

Delpolstret eller fuldpolstret?

Der findes to forskellige sæder til vores barstole: et fuldpolstret sæde og et delpolstret sæde. Varianterne giver dig mulighed for at vælge det sæder, der passer bedst ind i din indretning.

Den fuldpolstrede model er betrukket med læder helt ud til kanten, hvilket skaber fokus på det lækre kvalitetslæder fra SPOOR. Med denne model får du et klassisk look, der både er diskret og tiltrækkende.

Det delpolstrede sæde har en lækker kant og underside, hvor du kan nyde det smukke træ. På denne model finder du også vores karakteristiske krydssyninger langs kanten på stolen, hvilket skaber et helt unikt og bemærkelsesværdigt design.

Vælg det rette læder

Du kan vælge mellem to forskellige lædertyper, Terra og Luna, fra danske SPOOR. Læderet er ansvarligt produceret og 100% sporbart. Læs mere om SPOOR læder her.

Luna-læderet er garvet helt uden krom, og patinerer smukt og naturligt med årene. Patineringen giver dig en stol med et karakteristisk og unikt udtryk. Med sin fløjlsbløde overflade emmer Luna af kvalitet.

Terra-læderet har et klassisk og tidløst udseende, som bevarer samme udtryk over tid. Denne lædertype har en enormt slidstærk overflade, som er blød og har en naturlig narv, der tydeliggør og understreger det naturlige og unikke i læderet. Denne lædertype er modstandsdygtig og nem at vedligeholde.

Hvordan vedligeholder du læder?

Læderet på barstolens sæde er et færdigt produkt, og det er derfor ikke nødvendigt med plejemidler, inden barstolen tages i brug. Vores bedste råd til vedligeholdelse af læderet på barstolen er ofte støvsugning med en blød børste for at rengøre læderet for snavs. Undgå helt anvendelse af skarpe genstande, brug af rengøringsmidler og direkte sollys på læderet.

variant_8594314%variant_8594314%variant_8594315%variant_8594313%variant_8594312%variant_8593220%variant_8593223%variant_8593219%variant_8593218%

Nordic Bar Stool - Oak

Barstol i smukt dansk design

Fra 3.799 kr
Vis produkt
variant_8594306%variant_8594306%variant_8594307%variant_8594305%variant_8594304%variant_8593212%variant_8593213%variant_8593211%variant_8593210%

Nordic Bar Stool - Beech

Barstol i smukt dansk design

Fra 3.799 kr
Vis produkt