Din guide til at finde den rette barstol

SACKits barstol er ikke bare en barstol, den er meget mere end et blot møbel. Den er dansk design, som giver dit hjem eller din arbejdsplads eksklusiv klasse og de bedste kvalitetsmaterialer.

Gå på opdagelse blandt de mange detaljer barstolen har, lad dine hænder glide over det bløde læder og det glatte træ.

Barstolen er lavet til livet og for livet – designet til dit liv i dag og resten af livet. Den er lavet af kvalitet som kan holde til hverdagen og hver dag – barstolen vil følge dig igennem livet med dens klassiske og tidløse design. Netop derfor er det vigtigt, at du finder den rette og det vil vores guide hjælpe dig med.

Vi findes alle i forskellige farver og højder, det samme gør vores barstole – så bare rolig, vi skal nok finde frem til den barstol, der passer perfekt til dig og dit hjem.

Højde på borde og barstole

Vores barstole findes i to forskellige højder: 68 cm og 73 cm.

Er du på udkig efter en barstol til dit køkkenbord ser vi typisk, at det er vores barstole i højden 68 cm, der passer. Højden på et køkkenbord er ofte omkring 95 cm, og det giver et mellemrum mellem barstol og bord på 27 cm, hvilket er passende siddehøjde.

Ønsker du at finde en barstol der passer til dit barbord, er det derimod vores barstol med højde 73 cm, som vi vil anbefale. Barborde har typisk en højde på 105 cm.

Tommelfingerregel
Der skal være omkring 30 cm mellem toppen af bordpladen til siddeoverfladen på stolen. Plus/minus 5 cm.

Din stil – din barstol

Vores barstole findes i mange forskellige varianter, og det kan derfor være svært at beslutte sig, men de mange muligheder gør det muligt for dig at finde det perfekte match!

Særligt udvalgte materialer og omhyggeligt håndværk

Når du får SACKit Nordic barstolen i hænderne, mærker du tydeligt det grundige håndværk. Selvom træet er forarbejdet på maskiner, har hvert enkelt møbel været i hænderne på en møbelsnedker, hvor det er blevet efterbearbejdet i hånden. Derudover er stellet behandlet med en mat lak, som gør stellet meget modstandsdygtig over for pletter og snavs.

Stolens fodstøtte er fremstillet i metal, men indgår som en naturlig forlængelse af træet. Fodstøtten er monteret uden brug af synlige skruer, så designet bibeholder de glatte og lækre overflader. Denne proces er håndværksmæssigt meget kompliceret, men vi har været 100% kompromisløse i designet, så du kan få et møbel i dit hjem, som er både smukt og funktionelt.

Stellet

Der findes to varianter af stellet til vores barstol: sortlakeret bøgetræ og lyst egetræ med mat lak.

Sortlakeret bøgetræ

Stellet med sortlakerede bøgetræ giver både et klassisk og råt touch til din indretning. Det er en elegant, smagfuld og skulpturel barstol.

Det eksklusive sorte stel matcher ethvert hjem og enhver stil.

Lys egetræ med mat lak

Barstolen med det lyse egetræsstel viser den naturlige træstruktur, og den matte lak giver stolen den fineste finish.

Når du vælger dette stel med et naturmateriale som træ, får du et unikt møbel med sine helt egne kendetegn.

Sædet

Der findes flere forskellige sæder til SACKit barstolen. Varianterne giver dig muligheden for at finde en barstol, der enten skiller sig ud i indretningen eller blender ind – uanset valg er det din stil og din barstol. Vælg det sæde der passer bedst ind i dit liv og dit hjem.

Barstolen findes med to forskellige typer sæde; et fuldpolstret eller et delpolstret.

På den fuldpolstrede model er der læder på hele sædet, så du virkelig kan nyde det bløde naturmateriale. Det fuldpolstrede sæde giver et klassisk look, der på én og samme tid er både diskret og dragende.

Det delpolstrede sæde har en utroligt smuk kant og underside, hvor du kan nyde det smukke egetræ og dets unikke struktur. På den delpolstrede model finder du de karakteristiske SACKit krydssyninger langs kanten på stolen – it’s all about the details.

Lædertype

Dunes

En stol i Dunes læder vil ændre udtryk med årene. Dunes læder vil med tiden få en naturlig patina, præcis ligesom vi selv gør. Dunes har en fløjlsblød overflade, som giver et helt utroligt eksklusivt udtryk til din indretning. Vælg mellem de to farver ”Cognac” eller ”Anthrazite”.

Ultra

Når du vælger Ultra læder, får du en stol med et klassisk læderudtryk, som holder i årevis. Ultra læder er enormt modstandsdygtigt og den slidstærke overflade vil forblive smuk gennem hele sin levetid. Denne lædertype er super nem at vedligeholde, da den er både vand- og smudsafvisende – du kan let aftørre stolen og fjerne eventuelle pletter. Vælg mellem de to farver ”Brandy” eller ”Black”.

Gode råd til vedligeholdelse af læder

Læderet på barstolens sæde er et færdigt produkt, og det er derfor ikke nødvendigt med plejemidler, inden barstolen tages i brug. Vores bedste råd til vedligeholdelse af læderet på barstolen er ofte støvsugning med en blød børste for at rengøre læderet for snavs. Undgå helt anvendelse af skarpe genstande, brug af rengøringsmidler og direkte sollys på læderet.

Udforsk vores barstole