Om SACKit

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. Vi, i SACKit, skaber multifunktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! Vi går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i vores designs.

Folk spørger os tit: ”Hvad er sammenhængen mellem højttalere og sækkestole egentlig?” For os er sammenhængen tydelig – vi producerer funktionelle livsstilsprodukter, som passer til det moderne, aktive liv. Vi lader os ikke begrænse af en produktkategori. Vi arbejder hele tiden på at kunne møde forbrugernes behov for tidssvarende og funktionelle livsstilsprodukter.

SACKit DNA

Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest: Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. Vi designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden, til hunden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer vi os, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem. På vores sækkestole finder du håndsyede hørsting, som giver designet kant og gør hver enkelt stol unik. Højtaleserien er præget af rene linjer og smukke metaller – JA, elektronik kan både lyde fantastisk OG se godt ud!

Ærlighed og ansvarlighed

I SACKit anerkender vi konsekvenserne af vores handlinger, og vi tager vores ansvar meget seriøst. Men vi anerkender også at bæredygtige og etiske fremskridt tager tid og hårdt arbejde. Vi er på ingen måde perfekte, og som enhver anden virksomhed i vores branche står vi over for stadigt skiftende humanitære og miljømæssige udfordringer, der ikke vil blive løst ved en rapport eller en fancy markedsføringskampagne.

Efter vores mening er vores største ansvar at være åben og ærlig over for disse udfordringer. Og at erkende, hvad der synes bæredygtigt i et aspekt kan vise sig at være uholdbar i det større billede. Således tager vi en kritisk tilgang til CSR og vil fortsætte med at spørge os selv, hvad vi kan gøre bedre - og erkende, at der altid vil være plads til forbedringer.

En af måderne hvorpå vi reducerer vores negative indvirkning og understøttelse af bæredygtighed er ved at fremstille holdbare produkter i høj kvalitet og med høj levealder.

Læs mere om vores tilgang til ansvarlighed her

Kontakt os

SACKit
Lyngvej 1
9000 Aalborg

+45 39 39 29 39
support@sackit.dk

Support
Mandag - Søndag
7.00 - 23.00