Høretelefoner til løb

Der er mange der mener, at musik er præsentationsfremmende. Om det er sandt eller ej, tør vi ikke sige, men musik kan gøre løbeturen lidt mere overskuelig og om ikke andet overdøve en presset vejrtrækning, som afslører den dårlige kondi. Der er to veje at gå, når du vælger høretelefoner til løbeturen. Enten kan du vælge en on-ear model eller en in-ear model. Begge modeller fungerer godt til løb.

ROCKit

Foretrækker du en in-ear model, og leder du efter en god høretelefon som bliver siddende i øret under løbeturen? Så er vores ROCKit earbuds et godt valg.

ROCKit er IPX5 vandtætte, hvilket vil sige, at du ikke skal bekymre dig om sved eller regnvejr på din løbetur. Herudover er høretelefonerne skabt i et ergonomisk design, hvilket sikrer, at de ikke falder ud af øret.

ROCKit placeres i øret ved at dreje dem ind i øret, hvor en lille forhøjning i designet sikrer, at ROCKit bliver i øret. Touch betjeningen på ROCKit gør, at du ikke behøves at have din telefon frem, hvis du vil skifte sang, skrue op eller ned eller bevare opkald. Det hele klares direkte på høretelefonerne.

Køb her

TOUCHit S

TOUCHit S Headphones er lækkert dansk design, der er skabt i lette materialer, som gør høretelefonerne komfortable at have på også under f.eks. løbeturen.

Disse høretelefoner er en on-ear model, hvilket gør, at de ikke bliver for varme at have på under løbeturen. Fordyb dig i din træning og slå Active Noise Cancellation til, så du lukker omgivelsernes støj ude. TOUCHit S høretelefonerne har helt unikt designede ørepuder, som gør både komfort og lydkvalitet sublim.

På TOUCHit S headphones får du to indlejrede ringe på hver ørekop. Det specielle design af ørepuderne sikrer, at der kommer mere lyd til dig og mindre lyd til dem omkring dig.

Du får altså et par on-ear høretelefoner, som sluttet tæt på øret uden at presse eller være ukomfortable.

Køb her