Høretelefoner til Fitness/Styrketræning

Hovedtelefoner til træning bør være lette, ikke være for varme, sidde godt og have god batterikapacitet. Ved Fitness og styrketræning er det essentielt, at du har høretelefoner, som ikke generer dig imens du træner eller bliver for varme at have på. Derfor bør du vælge en in-ear eller on-ear model.

ROCKit X

Med vores ROCKit X True wireless earbuds får du høretelefoner som er lette, sidder godt i øret og har både Active Noise Cancellation samt Voice Through funktion. Det betyder, at du kan lukke støjen fra fitnesscenteret ude, men aktivere Voice Through funktionen, hvis du skal snakke med din træningsmakker eller blot høre, hvad der sker omkring dig.

Touch betjeningen på ROCKit X gør, at du ikke behøves at have din telefon frem, hvis du vil skifte sang, skrue op eller ned eller bevare opkald. Det hele klares direkte på høretelefonerne.

ROCKit X er yderligere IPX 4 vand afvisende, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om sved på høretelefonerne, når du træner.

Køb her

WOOFit Headphones

Er du mere til høretelefoner med bøjle, anbefaler vi vores WOOFit headphones til fitnesscenteret.

Disse høretelefoner er designet i super lette materialer og er derfor gode til træningen og løbeturen. WOOFit Headphones er en on-ear model, hvilket gør, at de ikke bliver for varme at have på under træningen.

Fordyb dig i din træning og slå Active Noise Cancellation til, så du lukker omgivelsernes støj ude.

Køb her