In-ear, on-ear eller over-ear?

I denne guide får du hjælp til at vælge de rette SACKit hovedtelefoner ud fra om du skal vælge en af vores on-ear, over-ear eller in-ear modeller. Vi forklarer, hvad forskellen på in-ear, on-ear og over-ear hovedtelefoner er, så du kender modellernes fordele og ulemper inden du bestemmer dig.

Læs desuden vores guide til at vælge høretelefoner til din træning her

In-ear høretelefoner

In-ear høretelefoner, også kaldet earbuds, sidder i øret som ørepropper. Disse høretelefoner er nemme at have med på farten, da de næsten ingenting fylder eller vejer og har lang batteritid. Alle SACKits modeller er True Wireless earbuds, hvilke vil sige, at du kobler op til dit device via Bluetooth og derfor slipper helt for ledninger, som vikler sig sammen. Ingen ledning – ingen besvær!

In-ear er perfekte til træning, da de er meget lette og derfor ikke generer dig, når du bevæger dig. Yderligere er earbuds gode til all-around hverdagsbrug, hvor de nemt kan være fast inventar i tasken grunden den lille størrelse på etuiet.

Se alle in-ear høretelefoner her

On-ear høretelefoner

Disse høretelefoner er mellemstore og har flade ørepuder, der er designet til at hvile på ydersiden af øret og dermed ikke dække øret helt. Med On-ear høretelefoner fra SACKit får du lækker og kraftfuld lyd uden at du isoleres helt fra omverden. Mens de lukkede over-ear modeller holder omgivende lyd helt ude, slipper on-ear en kontrolleret mængde af omgivelserne ind, hvilket er ganske gavnligt, hvis du bruger høretelefonerne i bylivet og dermed kan beholde lidt styr på trafik og lignende.

Yderligere gør ørekoppens størrelse på vores on-ear modeller, at høretelefonen ikke bliver for varm på ørene ved f.eks. træning. On-ear høretelefoner er super gode til både kontorbrug, transport eller træning.

Se alle on-ear høretelefoner her

Over-ear høretelefoner

Over-ear høretelefoner omslutter ørerne, så du får øget komfort og et rigt lydbillede. Idet høretelefonerne omslutter øret, holdes lyde fra omgivelserne ude allerede inden aktivering af Active Noise Cancellation, og du kan holde fokus på din yndlingsmusik eller podcast og ikke omgivelsernes støj.

Over-ear modellen er ideel når du vil fordybe dig og have ro fra omgivelserne eksempelvis på flyrejsen eller i åbne kontormiljøer.

Se alle over-ear høretelefoner her

Udforsk vores høretelefoner