Vi bruger betegnelsen "Accessory Fit" på flere af vores produkter, men hvad betyder det egentlig?

Uanset om du foretrækker den minimalistiske stil i Ø14 eller det lidt mere iøjnefaldende look i Ø22, så giver vores Accessory Fit-koncept dig mulighed for at skabe præcis den indretning, der passer til din personlighed og behov. Du kan nemlig frit mixe og matche produkterne i samme størrelse.

Udforsk vores sortiment af accessories, lad dig inspirere af mulighederne i mix og match, og skab en indretning, der passer perfekt til dig.

Konceptet

Konceptet omkring Accessory Fit er faktisk både innovativt og simpelt. Vores accessories kommer nemlig i to størrelser, Ø14 og Ø22, der er designet til at passe perfekt i vores forskellige standere og udskæringer i udendørs borde. På den måde er dine accessories multifunktionelle elementer, der giver dig mange muligheder for tilpasning af din indretning.

Ø14 Accessory Fit

Ø14 Accessory Fit er den mindste af vores Accessory Fits. Den er skabt for at gøre det nemt at skifte stil og funktion i din indretning - både på terrassen og indenfor.

Flere af vores accessories er designet, så de kan bruges med Accessory Fit Ø14. Det drejer sig om Light 150, Wine Cooler, Bio Lamp og Oil Lamp.

Du har derfor mulighed for at bruge disse accessories på alle borde med udskæring til Accessory Fit samt vores Patio Accessory Stand Ø14.

variant_8583602%

Ø22 Accessory Fit

Ø22 er den største størrelse Accessory Fit, og er skabt til at være mere iøjnefaldende end Ø14. Ø22-serien indeholder en lav Patio Accessory Stand, der kan bruges sammen med enten Light 250 eller Wine Bucket.

Ø22-serien er oplagt til at give din indretning et mere maksimalistisk udtryk, hvor der ikke er gået på kompromis med funktionaliteten.

Mix & Match

Uanset om du vælger Ø14 eller Ø22, kan du være sikker på, at vores accessories er designet med fokus på kvalitet og funktion.

Mix og match de forskellige accessories på vores forskellige standere eller borde for at skabe din helt egen personlige stil.