Hos SACKit lægger vi vægt på vores danske rødder og lader os inspirere af den traditionsrige danske designarv. Vores produkter kombinerer æstetik og funktionalitet og afspejler denne filosofi. Designtrends kommer og går, men enkelt og funktionelt design vil altid bestå. Derfor stræber vi efter at skabe produkter, der omfatter denne tidløse elegance, og derved sikrer vi os, at de forbliver relevante og visuelt tiltalende på trods af tidens gang og de skiftende trends.

Kvalitet og godt håndværk

Vi mener, at godt design handler om at skabe bæredygtige produkter, der holder i mange år fremover, både når det gælder designtrends, men også produkternes levetid. Derfor prioriterer vi kvalitetsmaterialer og godt håndværk. SACKit produkter er skabt til at blive en del af din hverdag, og til at bringe glæde i mange år.

Steffensen & Würtz

Med en helhjertet tilgang til design, arbejder den danske designduo Thomas Steffensen og Pia Würtz med at skabe karakteristiske, funktionelle og holdbare designs som er værd at bevare i generationer. De danske designtraditioner skinner tydeligt igennem i produktet, hvor den elegante statur er skabt med omhyggelig opmærksomhed på kvalitet – alt på en måde, der giver mening både æstetisk og funktionelt.

Henrik Bønnelycke

Henrik Bønnelycke, og hans designfirma Bønnelycke MDD, arbejder med en nysgerrighed og uforbeholden grundighed i deres designs. For Bønnelycke opstår værdien af et design, når et produkt har relevans, og når det bliver købt, brugt og værdsat - en filosofi, vi selv arbejder med og værdsætter hos SACKit.