WOOFit S - Bluetooth højtaler i fire forskellige farver

Endnu større lyd!

Du vil blive overrasket første gang, du hører lyden i WOOFit S! Kan det passe, at der kommer så meget lyd ud af sådan en lille højttaler? Ja, vi har opgraderet WOOFit til en WOOFit S model, som giver dig endnu større lyd.
WOOFit S måler kun 6 cm i diameter, så den er lige til at tage med på farten – tag den med på stranden, til festival eller spil op til fest på ferien. Du kan afspille musik trådløst i minimum 5 timer på en opladning – smart!

WOOFit S er designet med rene linjer og i de lækreste kvalitetsmaterialer – du kan med det samme mærke, at materialerne er tunge og slidstærke. WOOFit S er en lille kraftfuld højttaler, som du vil få glæde af i årevis.
Med den opgraderede WOOFit S model får du samme lækre design som ved bestselleren WOOFit – vi har bare puttet endnu mere knivskarp lyd ned i højttaleren. I den opgraderede WOOFit S version har vi fjernet radiofunktionen og den lille stofpose til transport medfølger ikke.
Ingen ledninger – intet besvær! WOOFit S spiller trådløst musik fra alle dine enheder via Bluetooth. Lettere bliver det ikke!

Stor lyd

Du vil ikke tro dine egne ører, første gang du lytter til WOOFit S! Så meget lyd fra sådan en lille højttaler? JA! WOOFit er bedst i test og blæser dig omkuld med stor lyd!

Selvfølgelig er WOOFit S genopladelig, så du kan tage den med overalt – på badeværelset, til festival, på båden eller på rundtur i Barcelona. Lad WOOFit spille i minimum 5 timer på en opladning.

Bluetooth Musik Modtager

Forbind WOOFit til dit Hi-Fi system som en Bluetooth modtager og genopliv det med adgang til al musik online. Smart!

Mikrofon

WOOFit S sender fantastisk lyd ud – men du kan faktisk også bruge den til at tale igennem. WOOFit S har indbygget mikrofon, der gør højttaleren perfekt til håndfri telefoni! Forbind din telefon til højttaleren via Bluetooth – så kan du snakke trådløst i bilen, eller mens du laver mad.

Produktspecifikationer

Trådløs via bluetooth. Egnet til iPad, iPod, iPhone, pc, Mp3 afspiller, alle andre Smartphones og alle enheder, der indeholder Bluetooth

Rækkevidde på op til 15 meter

Indbygget mikrofon til håndfri telefonsamtaler

Cirka 5 timer på én opladning. 430mAh batteri

Output power: 3W (60Hz-18Khz)

Mål: H5,5 x D6 cm

Vægt: 256g

Indhold i kassen

WOOFit S speaker

Two-in-one kabel 

WOOFit S quick start guide

Brugermanual WOOFit S

60014
9999 Varer

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde