Vind 3 x WOOFit headphones

Vi har trukket en heldig vinder - Stort tillykke til Mette, som er kontaktet på mail.

Vind 3 x WOOFit Headphones, til dig og 2 venner - værdi 2997,-

Og få samtidigt et gavekort på 100,- kroner til sackit.dk

Lige nu kan du vinde 3 stk WOOFit Headphones - 1 par til dig og 2 venner. Brug WOOFit Headphones når du hopper på toget, tager flyet, går i træningscenteret eller løber en tur – de har active noise cancellation, som minimerer baggrundsstøjen og giverdigrotilatnydedenlækrelyd.Alterforbundettrådløstvia Bluetooth, og du får op til 12 timers batteritid på en enkelt opladning. Skru op for din yndlingssang, skift til næste nummer og besvar opkald direkte på dine WOOFit Headphones. Med betjeningspaneletpåhøretelefonenerdetikkenødvendigtathivetelefonenopadlommen– smart! 

Når du deltager i konkurrencen, sender vi dig oveni købet et gavekort på 100,- til webshoppen, som du kan bruge med det samme.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at indtaste dit navn og din e-mail herunder og trykke "Deltag".
 

Vi trækker den heldige vinder af konkurrencen onsdag d. 31. januar 2018 efter klokken 13:00. Vinderen får direkte besked via e-mail.

Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig samtidigt vores nyhedsbrev ”SACKit Breaking news”. Her får du de hotteste nyheder fra SACKit direkte til din mail. Og bare rolig - vi skriver kun til dig, når vi har noget på hjerte.