Vind 2 udendørs sækkestoleVi har trukket en heldig vinder - Stort tillykke til Randi, som er kontaktet på mail.

Vind en SQUAREit + SQUAREit junior sækkestol - Værdi 3.498,-

Deltag i konkurrencen om 2 multifunktionelle designsækkestole, som kan bruges både inde og ude, en til dig og en til børnen - Du vælger selv farve

Inde eller ude? Du bestemmer! SQUAREit Cobana kan nemlig både bruges indendørs og udendørs. Slæng dig i stuen om vinteren. Brug den som solseng i haven om sommeren. Sækkestolen er super let at flytte rundt og rengøres meget nemt.
SQUAREit sækkestolen er fremstillet i vores populære Cobana materiale, som betyder, at du kan bruge den både indendørs og udendørs. Materialet er meget slidstærkt, let at rengøre og så er det vandafvisende.

Når du deltager tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev og vi sender dig et gavekort på 100,- som du kan bruge med det samme.

Sådan deltager du:

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at indtaste din e-mail og navn nedenunder og trykke "Tilmeld nyhedsbrev og deltag i konkurrencen".

* påkrævet felt

Den heldige vinder får direkte besked via e-mail tirsdag d. 1. juni 2018.

Når du deltager i konkurrencen, siger du Ja tak, til at modtage markedsføring på e-mail fra SACKit om møbler, elektronik, tilbud og inspiration til boligindretning. Du hører fra os 3-4 gange om måneden, og du kan altid framelde dig.