Vind SERVEit bakkebord

Vi har trukket en heldig vinder - Stort tillykke til Silje, som er kontaktet på mail.

Vind SERVEit bakkebord - værdi 2.195,-

Og få samtidigt et gavekort på 100,- kroner til sackit.dk

Lige nu kan du vinde SERVEit, vores eksklusive bakkebord, som passer perfekt sammen med TRAYit bakkerne. Du kan også bruge det uden bakke, for et mere enkelt look.

SERVEit er et elegant og stilrent bakkebord i sort pulverlakerede metalrør og stålplader, som giver overfladen en lækker mat finish. Bakkebordet er designet i samarbejde med den anerkendte danske designduo Steffensen & Würtz, som har lagt vægt påatskabeetdesign,somer enkelt uden overflødige detaljer.

Når du deltager i konkurrencen, sender vi dig oveni købet et gavekort på 100,- til webshoppen, som du kan bruge med det samme.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at indtaste dit navn og din e-mail herunder og trykke "Deltag". 
 

Vi trækker den heldige vinder af konkurrencen onsdag d. 28. februar 2018 efter klokken 13:00. Vinderen får direkte besked via e-mail.

Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig samtidigt vores nyhedsbrev ”SACKit Breaking news”. Her får du de hotteste nyheder fra SACKit direkte til din mail. Og bare rolig - vi skriver kun til dig, når vi har noget på hjerte.