TRAYit Outdoor - Multifunktionel serveringsbakke i teaktræ til udendørs brug!

Med TRAYit Outdoor får du meget mere end bare en bakke! Du får et multifunktionelt produkt i massivt træ og smukt dansk design.

Det smukke teaktræ og det nordiske formsprog giver bakken et klassisk design, som matcher det moderne hjem perfekt. Tag bakken med overalt - terrasse, haven eller stuen.

Brug bakken alene som serveringsbakke eller sammen med vores serie af RETROit puffer eller bakkeborde. TRAYit og pufferne fuldender hinanden og skaber et unikt møbel med mange funktioner. RETROit Cobana puffen og TRAYit outdoor er det perfekte match til dit udendørs loungeområde. 


Serveringsbakke

Brug bakken til at servere tapasanretninger, frugt, kaffe eller godter. Bakken er let at bære rundt, og bakkens kant gør det nemt at løfte bakken fra en bordplade eller fra puffen. Yderligere gør bakkens kant at elementerne ikke glider af, men netop forbliver på bakken. Eftermiddagskaffe på terrassen eller en aften anretning med tapas under åben himmel - TRAYit Outdoor indbyder til det hele, nemt!

Bakkebord

TRAYit Outdoor er mere end bare en bakke! Kombinér bakken med en RETROit Cobana puf – og vupti – så har du et lille bord til terrassen. Designet af bakkens kant gør, at de håndsyede hørsting kommer til syne - du får smuk synergi mellem produkterne og dansk design.

Customized til SACKit puf

TRAYit Outdoor bakken er specialfremstillet, så den passer perfekt sammen med vores serie af RETROit puffer og SERVEit borde. SACKit puffen og TRAYit fuldender hinanden perfekt, når de kombineres – du får et smukt bord, som kan bruges sammen med RETROit sækkestolen og derved skabe et lækkert loungeområde.


Massivt træ

TRAYit Outdoor er fremstillet i massivt træ, som giver dig et meget stabilt og holdbart produkt. Bakken er sammensat af flere stykker træ, som gør den ideel til udendørs brug, hvor eventuelt regn ikke vil samle sig på bakken.

Aluminiums ramme

TRAYit Outdoor er lavet med en pulverlakeret aluminiumsramme, som gør bakken til et lækkert og holdbart udendørsmøbel. Pulverlakeret aluminium skaber en let men meget korrosionsbestandig bakke. Belægningen er tyk som en epoxymaling, men da den er elektrostatisk ladet og derefter bages / hærdes på basismaterialet, flager den ikke som maling eller epoxy.

Aluminium i sig selv ruster ikke. Det vil ikke få den rød/brun rust farve, som ubehandlet stål kan få; i stedet oxideres det til en uklar og hvid pulveriseret overflade over en lang periode under ugunstige forhold. For at beskytte mod denne oxidation bruger vi aluminium og pulverlakering af høj kvalitet. Coatingen af aluminiummet, fungerer yderligere som et beskyttende lag mod korrosion og skaber en smuk finish på aluminiummet.

Specifikationer

- Teaktræ

- Pulverlakeret aluminiumsramme

- Rengøres med en opvredet klud 

- Vægt: 3,6 kg

- Mål: H: 5,2cm x D51cm

- Alle bakker vil være unikke og variere i farven, da produktet er lavet i rigtigt træ

80011
991 Varer

Udendørs bakke

Læs mere

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde