TRAYit - Multifunktionel serveringsbakke i ægte træ; akacia, eg eller ask

Med TRAYit får du meget mere end bare en bakke! Du får et multifunktionelt produkt i massivt træ og smukt dansk design.

Det smukke massive træ og det nordiske formsprog giver bakken et klassisk design, som matcher det moderne hjem perfekt. Tag bakken med overalt - stuen, soveværelset, terrasse eller haven.

Brug bakken alene som serveringsbakke eller sammen med vores serie af RETROit puffer eller bakkeborde. TRAYit og pufferne fuldender hinanden og skaber et unikt møbel med mange funktioner.

Serveringsbakke

Brug bakken til at servere tapasanretninger, frugt, kaffe eller godter. Bakken er let at bære rundt, og udskæringerne i bakkens nederste kant gør det let at løfte bakken fra en bordplade eller fra puffen. Morgenmad på sengen, eftermiddagskaffe på terrassen eller en aften anretning med tapas - TRAYit indbyder til det hele!

Bakkebord

TRAYit er mere end bare en bakke! Kombinér bakken med enRETROit puf – og vupti – så har du et lille bord. Perfekt som bord sammen med RETROit stolen, som natbord eller som sofabord. Udskæringerne i bakkens nederste kant gør, at de håndsyede hørsting kommer til syne - du får smuk synergi mellem produkterne og dansk design, når det er bedst!

Tip: Bakken kan også bruges som bordplade sammen med en trådkurv.

Customized til SACKit puf

TRAYit bakken er specialfremstillet, så den passer perfekt sammen med vores serie af RETROit puffer. Hver eneste bakke er finjusteret med håndkraft for at sikre en perfekt pasform. SACKit puffen og TRAYit fuldender hinanden perfekt, når de kombineres – du får et smukt bord, som kan bruges sammen med RETROit sækkestolen, som sengebord eller som sofabord.

Massivt træ

TRAYit er fremstillet i massivt træ, som giver dig et meget stabilt produkt. Bakken er sammensat af 6 individuelle stykker træ, som skaber et smukt spil i træets struktur.

Egnet til fødevarer

Gør dine tapasanretninger lidt mere indbydende med en smuk servering. Skinke, ost, vindruer og frugt – bare fyld bakken med lækkerier!

Vandafvisende

TRAYit er behandlet med en mat lak, som gør den vandafvisende – så du kan stille en iskold drink på bakken uden at bekymre dig om, at den får mærker fra kondensvandet. Brug også bakken til serveringer udendørs på terrassen eller i haven – men husk at tage bakken med ind igen efter brug.

Produktspecifikationer

 • Findes i 3 forskellige træsorter; acacia-, ask- og egetræ
 • Behandlet med mat lak
 • Egnet til fødevarer
 • Vi anbefaler ikke, at du placerer varme genstande på bakkens overflade
 • Vi anbefaler ikke, at du bruger skarpe genstande på bakkens overflade
 • Vi anbefaler ikke, at du udsætter bakken for vand i en længere periode
 • Udvendige mål: Højde 5,2 cm x Diameter 51 cm
 • Indvendige mål: Diameter 49 cm (passer på puffer, trådkurve el. lign. med en diameter på max 49 cm)
 • Vægt:
 • Acacia: 1,6 kg
 • Dark stained ash: 2,2 kg
 • White stained oak: 2,8 kg 
 • Bemærk: Da bakkerne er i et naturmateriale, vil de alle være unikke, og de varierer i farve og træstruktur. Der kan forekomme knaster som en naturlig del af træet.
80001
1000 Varer

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde