RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde

Prisvindende CHARGEit Dock trådløs oplader


Hurtig opladning i lækkert dansk design


Endelig. En trådløs oplader med både cool features og smukt design – et design som vandt den verdensberømte Red Dot Design Award i 2019. Du får premium fast charge og et klassisk dansk design. Bare placér din telefon på X’et og få fuld opladning på ingen tid. CHARGEit Dock giver dig også muligheden for at oplade via kabel – bare tilslut dit opladerkabel i USB-indgangen, så er der hurtig opladning i gang. Det er endda muligt at bruge trådløs opladning og opladning via kabel på samme tid.

Hav den stilfulde CHARGEit Dock som fast inventar på dit natbord, så du altid kan vågne op til en fuldt opladet telefon. Eller placer din CHARGEit Dock på dit kontor, så telefonen nemt kan oplades, når den ligger ved siden af dig. Charge your life!


Dansk design

Du vil øjeblikkeligt forelske dig i den stærke kvalitet og eksklusive materialer. Du får en stilfuld aluminiumramme og en front, beklædt med Remix 2 stof fra den danske producent Kvadrat. X’et er stedet. Stedet hvor du placerer din telefon for at få power. X’et afspejler SACKit’s design-DNA, men giver dig samtidigt også et ultra skridsikkert underlag til din telefon.

Qi certificeret

Qi certificeringen er din garanti for, at du får den sikreste og mest stabile trådløse oplader på markedet. Vi anbefaler, at du altid vælger en trådløs oplader med Qi certificering for maximal sikkerhed.

LED indikator

Det blå indikationslys aktiveres, når trådløs opladning finder sted, så du ikke er i tvivl om, at der er nyt liv på vej til din telefon.

Tekniske specifikationer: 

Input: DC5V/2A, 9V/1.67A

Fast charging

Output 1 Wireless Charging: 10W/7.5W/5W 

Output 2 USB A: 5V/2.1A

Produktmål: 105*105*17.5mm

Produktvægt: 100g

Ramme: aluminium 

Indhold i kassen:

CHARGEit Dock wireless charger

1m USB-C cable

Quick start guide 

60410
1235 Varer

No customer reviews for the moment.