logo
Giv din hjemmebar et særligt præg

Med barmøbler fra SACKit Nordic får du flot dansk design i dit hjem. Læs mere og bliv inspireret.

Med dine barmøbler fra SACKit får du et tidsløs og lækker hjemmebar, som dine gæster vil elske. Komforten på stolene er i top, og designet er gennemført, lækkert og nordisk. Vores Nordic serie er designet af danske Steffensen & Würtz, og fremstilleti kvalitetsmaterialer hele vejen igennem.Tilgængelig i mange flotte designs
Vores barmøbler kommer i mange farver og polstring, samt med stel i flot lys eg og råt sort træ. Betrækket er tilgængeligt i både lækkert Remix 2 stof i seks flotte farver same to slag læder, Dunes og Ultra, så det er uden tvivl en sammensætning sompasser til dit hjem.

Bliv inspireret og kombinér med dine egne møbler

Vores barstole kan kombineres med enten vores barbord, men du kan naturligvis også bruge dem sammen med dine eksisterende møbler. Her har vi vist et paraf de mange kombinationsmuligheder, hvor du kan bruge vores barstole.

Her har vi vores helt sorte og matte stol, som alligevel har et klassiske udtryk. De helt sorte stole med ben i sort bøg, betrukket med det glatte Ultra læder,som er monteret med SACKits klassiske krydssting. Her står de flot sammen med vores sorte barbord i birk.

Du kan også bruge dem sammen med et bord du allerede har i forvejen. Her har vi vores barstol i lys eg med betræk af det slidstærke Remix 2 stof i farvenDeep Blue, som her er fuldpolstret for et rundt og gennemført look. Der findes utallige kombinationer, og det er kun fantasien, der sætter grænser.