logo
Et flot og multifunktionelt bakkebord, som kan det hele

SERVEit er dansk designet bakkebord i en flot mat finish, som du kan bruge til hvad du vil


Du kan også sammensætte det med TRAYit bakken, som er skab til at passe SERVEit. TRAYit er en serveringsbakke af massivt træ, og kommer i de 3 flotte træsorter: akacia, ask og eg. Dette gør at du kan give SERVEit det look, som passer ind i dit hjem. Det matte stel giver i øvrigt en flot kontrast til den letlakerede bakke.

Se SERVEit her.

Kombiner med et af vores flotte møbler

Vil du gå skridtet videre, så du også sagtens benytte SERVEit i samspil med en af vores flotte RETROit sækkestole.Den neutrale sorte farve fra bordet gør, at den står flot ved siden af alle vores stole, men vi er især vilde med sammensætningen med RETROit Cobana White, grundet den flotte kontrast som stolen giver.Giv dit hyggehjørne det sidste touch
Du kan også rulle din SERVEit over ved siden af en af vores flotte loungestole fra Nordic serien. Ligesom SERVEit er Nordic også designet af aalborggensiske Steffensen & Würtz, så du kan være sikker på at stilen er den samme, nemlig: Enkelt, lækker og nordisk. Denne eksklusive stol kan fås med ben i lys eg eller sort bøg og med flere forskellige betræk i både stof og læder. Så der er med garanti en stol, som passer din SERVEit og dit hjem på en og samme tid.

Se vores loungestole lige her.

Vi elsker vores loungestol i samspil med SERVEit, og her synes vi den står enormt flot sammen med stolen med Sky Blue Remix 2 stof, der er fuldpolstret på det sorte bøgestel.