Brug SACKit Nordic sidebordet overalt i hjemmet

Det lille bord giver dit hjem dansk design og smukke detaljer

Lad dine hænder glide over de glatte materialer. Udforsk strukturen i det massive træ. Bliv inspireret af de mange detaljer. Når du får SACKit Nordic bordet i hænderne, vil du med det samme mærke det grundige håndværk. SACKit Nordic er gennemarbejdet dansk design, som står smukt med sit rene, nordiske formsprog.

Det lille bord findes i to træsorter; lyst egetræ og sortlakeret birketræ. Det lyse træ giver et naturligt og dynamisk udtryk, som giver et perfekt skandinavisk look i dit hjem. Det sortlakerede træ bidrager med en klassisk stil, og kan samtidigt være med til at give din indretning kant. På det sorte bord er bordpladen behandlet med det super slidstærke FENIX nano laminat, som har en utroligt lækker mat overflade. FENIX nano laminat er kendt for at være modstandsdygtigt over for fingeraftryk, ridser og snavs. Det betyder, at du får et produkt, som er super let at rengøre og som holder i årevis.

Brug sidebordet overalt i hjemmet; som sengebord i soveværelset, plantebord i køkkenet eller sofabord i stuen. Det smarte, lille hjørnebord matcher SACKit Nordic loungestolene eller din sofa perfekt. Kombinér også det lille bord med det større sofabord for et fuldendt udtryk. Disse to små borde komplementerer hinanden perfekt og giver et dynamisk udtryk til din indretning.

Dansk design

SACKit Nordic serien indgår som en naturlig del af SACKit sortimentet med sit rolige formsprog og de nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Den anerkendte Aalborgensiske designduo Steffensen & Würtz står bag designet, som er inspireret af vores eksisterende lounge- og lydprodukter.

Steffensen & Würtz om designet:

”Vores udgangspunkt har været at skabe en møbelserie til SACKit, som har en klar reference til de eksisterende produkter. Serien har et enkelt og elegant udtryk med både kant og dynamik. Møblerne er rolige og behagelige for øjet. Detaljegraden i designet har været meget vigtig for os. Jo tættere på møblet du er, jo flere detaljer får du øje på. Så der er god mulighed for at gå på opdagelse.”

Designet i Danmark

SACKit Nordic Side Table skriver sig direkte ind i den danske designtradition. Med sit elegante formsprog, rene linjer og enkle detaljer har det en stil, der passer perfekt ind i det moderne hjem.

Tidsløs

SACKit Nordic Side Table er det perfekte møbel til dig, der ønsker et designprodukt, som holder i årevis uden at gå af mode. Med sit specialdesignede krydsstel og smukke udskæringer i massivt træ får du en tidsløs kombination af eksklusivt dansk design og højeste kvalitet.

Specifikationer

 • Produktmål: Højde: 53 cm x diameter: 50cm
 • Bord i egetræ:
  • Stel: Fremstillet i massivt egetræ behandlet med mat lak
  • Bordplade: Lakeret egetræsfinér
  • Vægt: 4 kg
 • Bord i sortlakeret birk:
  • Stel: Fremstillet i massivt birketræ behandlet med en sort lak
  • Bordplade: Finér med FENIX nano-laminat, som er kendt for at være ekstremt slidstærkt og let at rengøre. Lær mere om FENIX laminat her: https://www.fenixforinteriors.com/en/features
  • Vægt: 4,4 kg
 • Bemærk: Da stellet er fremstillet i et naturmateriale, vil hver enkelt bord være unikt. De vil naturligt variere i farve og træstruktur. Der kan forekomme knaster som en naturlig del af træet
8602000
9997 Varer

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde