SACKit Nordic

It’s all about the details


Nordic-serien er SACKit’s hyldest til den nordiske designtradition. Her smelter den genkendelige SACKit-stil sammen med det lette og enkle udtryk, der kendetegner de danske møbelklassikere. Resultatet er en række smukke og skulpturelle designmøbler i de bedste materialer.
 
SACKit Nordic er kompromisløst design og høj detaljegrad. Her er der kælet for alle detaljer som de smukke samlinger i det massive egetræ. For kvalitetslæderet fra danske Sørensen Læder og de skønne, slidstærke møbelstoffer fra ligeledes danske Kvadrat. Og for de karakteristiske, håndsyende SACKit-sting, der findes på udvalgte modeller.
 
Brug de komfortable møbler som stemningsskabende elementer i dit hjem – eller til at skabe et dynamisk loungeområde i din virksomhed. SACKit Nordic is all about the details.
 
I SACKit Nordic serien finder du SACKit Nordic loungestol, SACKit Nordic barstol og borde i tre forskellige størrelser. Forkæl dig selv med eksklusive kvalitetsmøbler og lad dine øjne gå på opdagelse i de mange detaljer. Se alle Nordic møblerne i vores online katalog.

Se barstole, Loungestole og borde i SACKit Nordic serien.
SACKit Nordic Lounge stol

Se filmen hvor designerne fra Steffensen & Wurtz, samt SACKit stifter Kristoffer Glerup fortæller om Nordic seriens historie.