SACKit Nordic

It’s all about the details


Nordic-serien er SACKit’s hyldest til den nordiske designtradition. Her smelter den genkendelige SACKit-stil sammen med det lette og enkle udtryk, der kendetegner de danske møbelklassikere. Resultatet er en række smukke og skulpturelle designmøbler idebedstematerialer.
 
SACKit Nordic er kompromisløst design og høj detaljegrad. Her er der kælet for alle detaljer som de smukke samlinger i det massive egetræ. For kvalitetslæderet fra danske Sørensen Læder og de skønne, slidstærke møbelstoffer fra ligeledes danske Kvadrat. Og for de karakteristiske, håndsyende SACKit-sting, der findes på udvalgte modeller.
 
Brug de komfortable møbler som stemningsskabende elementer i dit hjem – eller til at skabe et dynamisk loungeområde i din virksomhed. SACKit Nordic is all about the details.
 
I SACKit Nordic serien finder du SACKit Nordic loungestol, SACKit Nordic barstol og borde i tre forskellige størrelser. Forkæl dig selv med eksklusive kvalitetsmøbler og lad dine øjne gå på opdagelse i de mange detaljer.

Se barstole, Loungestole og borde i SACKit Nordic serien.
SACKit Nordic Lounge stol

Se filmen hvor designerne fra Steffensen & Wurtz og SACKit stifter Kristoffer Glerup fortæller om Nordic seriens historie.