RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde

In-ear trådløse høretelefoner – mærk friheden med ROCKit

Forbind dine trådløse ROCKit høretelefoner med din telefon, og du er klar! Klar til at rocke din træning, din løbetur, din rejse, dit arbejde, din cykeltur – ROCKit er med dig overalt og giver dig musik i hverdagen. 

 
Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd og ledningsfri opladning. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner. Æsken holder imponerende 20 timer batteritid og høretelefonerne spiller i op til 8 timer på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm. 
Med et intuitivt touch-interface styres musik og opkald, uden at telefonen skal op af lommen. 
Du får en høretelefon i et lækkert og cool dansk design - et design som vandt den verdensberømte Red Dot Design Award i 2020. ROCKit har en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX5 skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved – ROCKit er både vand- og svedafvisende. 
Der medfølger 3 sæt in-ear tips; small, medium og large. 

True Wireless Earbuds med Bluetooth 5.0

Vil du gerne være fri for ledninger, som vikler sig sammen og slår knuder? Ledninger, som sætter sig fast i lynlåsen på jakken, så musikken falder ud af ørene? Med ROCKit in-ear høretelefoner får du fuld bevægelsesfrihed i din hverdag. Og det hele er selvfølgelig forbundet trådløst via Bluetooth 5.0. Forbind ROCKit første gang med din enhed, og ROCKit vil efterfølgende tilsluttes automatisk, når de tages ud af æsken. 

Dansk Design

Med ROCKit får du gennemarbejdet og lækkert dansk design, som både stilmæssigt og funktionelt holder i årevis. Med ønsket om at skabe de flotteste og mest komfortable in-ear høretelefoner på markedet, har vi lagt stort fokus på detaljen i designet og nøje udvalgt materialer for at sikre både komfort og holdbarhed. Ydermere kan vi stolt fortælle at ROCKit har vundet den præstigefyldte Red Dot Design Award i 2020.
 

Trådløs lyd i op til 28 timer

Nyd den trådløse lyd overalt. ROCKit oplades nemt i æsken, som har 20 timers batteritid på en enkelt opladning.  In-ear høretelefonerne spiller op til 8 timer på én opladning, og med æskens yderligere 20 timers batteritid får du hele 28 timers fantastisk lyd på blot en enkelt opladning.
 

Trådløst opladeetui

Du har mulighed for at placere din ROCKit æske på en trådløs oplader, som eksempelvis vores CHARGEit, og få strøm til dine høretelefoner. ROCKit æsken holder hele 20 timers spilletid på en enkelt opladning, hvilket samlet set giver dig op til 28 timers spilletid på farten.
 

Passive Noice Cancellation

Nyd din yndlingsmusik uden forstyrrelser. ROCKit er designet til at reducere hverdagens støj og giver derfor optimal lyd til alle situationer. Passive Noice Cancellation er baseret på selve designet, hvor formen og silikone in-ear tippen blokerer lyden udefra.  
 

Touch-betjening

Skift sang, skru op eller sluk for musikken – alt sammen med et enkelt klik. Så simpelt er det at styre din musik direkte fra dine ROCKit in-ear høretelefoner. Med et intuitivt touch-interface og  SIRI®/Google™ aktivering , kan du styre din musik og besvare opkald, så du ikke skal have telefonen op af lommen – smart!


Kan oplades trådløst men også via medfølgende opladerkabel.

Produktspecifikationer

- Bluetooth 5.0
- Bluetooth rækkevidde: 10m
- Batteritid: op til 28 timer
- Earbuds: 8 timer
- Æske: 20 timer
- Batteri i æske: 590 mAh
- Batteri i earbuds: 2 x 75 mAh
- IPX 5 vand- og svedresistente
- Indbygget mikrofon
- Inkl. 3 forskellige in-ear tips
- Inkl. USB-C opladerkabel
70102
9977 Varer

True Wireless Earbuds

Læs mere

No customer reviews for the moment.