RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde

RETROit Cobana Junior Drum - Drum til børn i slidstærkt cobana stof

Slidstærk puf i børnestørrelse. Perfekt til både drenge- og pigeværelset

De populære RETROit Cobana puffer findes nu i en børnestørrelse til familiens yngste. Giv børnene deres helt egen puf, som de kan bruge som ekstra siddeplads eller fodskammel. Puffen matcher vores juniorsækkestole perfekt i både størrelse og farver.

Flyt legen udendørs

De skønne børnemøbler kan bruges både indendørs og udendørs. Det vil sige, at I frit kan flytte rammerne for den gode leg. Pufferne er super lette og kan derfor nemt flyttes rundt i huset eller tages med ud på terrassen om sommeren – de er faktisk så lette, at de små selv kan tage dem med sig. Smart!

De bedste kvalitetsmaterialer

RETROit Junior pufferne passer perfekt ind på både pige- og drengeværelset. Pufferne kan nemt styles, så de passer til børn i alle aldre.
Fyldet i vores sækkestole og puffer er selvfølgelig 100% giftfrit, så du uden bekymringer kan lade de kære små slænge sig hele dagen. I langt størstedelen af sækkestolene på markedet er fyldet behandlet med det brandhæmmende HBCD, som er mistænkt for at være kræftfremkaldende. For både at skåne miljøet, og for at sikre vores kunders sundhed, har vi fuldstændig fravalgt at bruge kugler med HBCD. Du får altså 100% rent fyld og ren samvittighed med en SACKit puf – så bare nyd livet og slap af.

Husk sækken!

For at skabe det perfekt hyggehjørne, kan du kombinere den lille puf med enten en RETROit Cobana junior eller en SQUAREit Cobana junior sækkestol. Det er helt sikkert en kombination, som vil bringe lykke hos familiens yngste.

Slidstærke materialer

RETROit Cobana Junior Drum er skabt til at blive brugt (rigtig meget!). Puffen bliver hurtigt et af børnenes yndlingsmøbler, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfrie EPS kugler. Lad familiens yngste nyde den gode leg med en lækker puf.

Håndsyede sting

De smukke håndsyede sting langs puffens kant giver designet et råt og eksklusivt look. Den håndsyede detalje er med til at gøre hvert enkelt produkt helt unikt.

Indoor & Outdoor

Brug den både inde og ude! Du kan gøre RETROit Cobana junior puffen til børnenes favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne - just MOVEit!

Vandafvisende

Smid den ud(enfor)! Cobana-stoffet er vandafvisende, fordi det har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade dit Cobana-produkt stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller puffen under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i ved syningerne – og vi ved alle, at en våd puf ikke er ligeså lækker at sidde på.

Lysægte

Det er så skønt når solen skinner – det synes vi heldigvis også! Derfor er puffen lavet af et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Du skal dog stadig huske solcremen til ungerne!

PRODUKTSPECIFIKATIONER:

 • Stof: 100% Olefin fiber
 • Fyld: 100% EPS kugler. Vores EPS kugler er 100% kemikaliefri, så dit barn kan nyde sin nye puf, uden at du skal bekymre dig om skadelige giftstoffer
 • Mål:
  • Højde: 35 cm
  • Diameter: 42 cm
 • Testresultat / slidstyrke: 20.000 Martindale.
 • Lysægthed: skala 7-8
 • Vandafvisende: skala 90
 • Bemærk: Vi gør opmærksom på, at puffen er fyldt meget hårdt med kugler, når du modtager den. Derfor kan den føles en smule hård de første par gange, du bruger den. Kuglerne falder til efter få ugers brug, og puffen vil føles meget behagelig at sidde på. Den hårde fyldning sikrer dig, at din puf holder formen i længere tid.
8574041
10000 Varer

No customer reviews for the moment.