Julegaver byttes frem til d. 31. januar 2020

Beskrivelse af olefin stof anvendt til Cobana serien

RETROit cobana oeko-tex SUNPROOF®, Ateja premium kvalitet af udendørs stof giver den eksklusive løsning til din komfort. Den er produceret med en række tekniske data, der viser, at stoffets høje ydeevne i det naturlige vejr (regn eller sol) ifølge ASTM G53 - 96, AmericanStandard.Alle SUNPROOF® stoffer er testet i overensstemmelse med Britisk standard og flere internationale standarder: Farvefasthed til kunstig forvitring, farvefasthed til gnidning, farvefasthed til klorholdigt poolvand, farvefasthed til havvand, vandafvisende,jord-ogpletafvisende,antibakteriel, anti-meldug og UV-resistent.

SUNPROOF® er oeko-tex certificeret og 100% recyclable. Som et bevis på vores engagement i miljøet er alle vores produktionsanlæg certificeret for deres miljøvenlige kvalitet - ISO 14001. Som firma bryr vi os om miljøet og producerer pålideligt kvalitetudendørsstof,distribueretover hele verden. I øjeblikket har SUNPROOF® været betroet som et udendørs kvalitetsstof i Australien, Belgien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Mexico, Holland, New Zealand, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, UAE, Storbritannien,USA,forblot at nævnenogle. SUNPROOF® giver dig et fremragende valg for værdi, holdbarhed og komfort.

Miljøvenligt

Vævet af 100% opløsningsfrit farvet olefin garn. SUNPROOF® har valgt at bruge premium kvaliteten af Solution Dyed Olefin. Farvningen er en ren fremstillingsproces som farven tilsættes før garnet ekstruderes. Det er miljøvenligt,fordiderikkeanvendes farvestof bade processer, hvilket eliminerer spildevand, der kan forurene luft og vand. SUNPROOF® stof er 100% genanvendeligt.

Fremragende vejr bestandighed

Modstandsdygtig overfor UV-beskadigelse og falmning. SUNPROOF® anvender fremragende ultraviolette blokeringsmidler, der beskytter polymerens rygrad i virkningen af UV-stråling. Perfekt til alle udendørs applikationer. SUNPROOF® er som et udendørs stofbevistathaveen stærk evne til at modstå virkningerne af langvarig udsættelse for sollys, vind, regn og fugtighed. Det er langtidsholdbart.

Fremragende UV-beskyttelse

Høj UV beskyttelse: SUNPROOF®-stoffet har gennemgået en høj kvalitetstest og evalueret af et internationalt anerkendt forsknings- og servicecenter, Hohenstein-instituttet, Tyskland. Bevist kvalitet: SUNPROOF® har opnået UV-standard 801-certifikat -protect80,sombetyder,at det er i stand til at blokere mere end 97% UV-stråler.

Nem vedligeholdelse

E Tørring af Cobana sækkestolkstrem pletbestandig: SUNPROOF® stof behandles omhyggeligt og har gennemgået en særlig behandling for at reducere stoffets absorption af jord og pletter. Det holder stoffet rent, friskt og nyt. Vandafvisende: SUNPROOF®-stoffet er beskyttet af et usynligtskjoldomkring hver fiber for at holde stoffet tørt og rent. Det er en naturlig antihæfte. 

Har stolen stået ude i regnvejr, anbefaler vi at sætte den op afen væg på enden, så den ikke står på bunden da vandet så lettere kan komme ud og derved tørrer stolen hurtigere.

Din RETROit Cobana stol rengøres let med 40 grader varmt vand, enten med en fugtig klud eller ved at skylle stolen. Stolen skal tørre ved lav temperatur. Selvom betrækket på stolen er aftageligt, kan du ikke vaske det i maskine, da de håndsyede stinglangsstolenskanterkan tage skade og Olefin materialet tåler ikke maskinvask. Betrækket kan stryges ved lav temperatur. Til den daglige rengøring anbefaler vi, at du støvsuger stolen.

Familie på terrasse

Sikker til dit barn

SUNPROOF® er Oeko-Tex certificeret klasse 1. Oeko-Tex er verdens førende miljømærke til tekstil. At være Oeko-Tex certificeret klasse 1 betyder, at Ateja SUNPROOF® stof er fri for stoffer, der kan være skadelige for mennesker og miljø. Det er sikkertselvforbaby.

Hygiejnebeskyttelse

Sikker for dit helbred. SUNPROOF® stof er specielt behandlet med sanitiseret produkt til hygiejnebeskyttelse. Dette produkt hæmmer mikrobielle udviklinger og skimmelsvampe.

Fremragende farvefasthed

Stærk farvefasthed til kunstig forvitring. Nogle stoffer, hvis de udsættes for sollys i længere tid, vil falme eller miste deres intensitet af farve. SUNPROOF® sikrer derfor fremragende råmaterialekvalitet. I overensstemmelse med britisk standard CBSENISO105-B04)er farveprægningen til kunstig Weathering, SUNPROOF®-stof, testet med resultatet 7-8.

Cobana stol i have Hængekøje i have


Se alle vores Cobana produkter her