Julegaveidéer til manden

Mangler du gaveidéer til kæresten, din bror eller far?

...eller måske til dig selv? Uanset hvem, så kan det hvert år være lidt af et problem, når du skal købe julegaver til ham. Derfor har vi samlet en hel side med julegavetips til mænd og drenge i alle aldre - giv ham noget sjovere end et par sokker i år! Uanset om du er ude efter lækker lyd, en flot læderstol eller vores nyhed TOUCHit høretelefonerne, finder du det her! 

Kan du ikke finde en julegave, som føles helt rigtig? Så kan du købe et gavekort, hvor du kan skrive en personlig hilsen. Vi sender gavekortet på mail, så du kan printe det ud og pakke fint ind.

Levering inden jul

Vi garanterer levering inden jul ved bestilling inden d. 19. december klokken 11.00. Der er altid FRI FRAGT på levering i hele Danmark.  Det bliver ikke nemmere at bestille årets julegaver online.


6 stærke gaveidéer til ham

CHARGEit powerbank sort - Julegaveide til ham


CHARGEit power bank og trådløs oplader

CHARGEit giver dig premium fast charge. Læg din telefon på X’et og få fuld opladning meget hurtigt. Du kan også oplade via kabel – tilslut dit laderkabel i USB-indgangen, og så er du i gang. Det er også mulighed for trådløs opladning og opladning via kabel på samme tid.

Det 6000mAh store batteri kan oplade din telefon op til 3 gange, afhængigt af batteriets størrelse. Den perfekte julegave til ham som altid går og mangler strøm. Vælg mellem 5 lækre farver

Køb CHARGEit her.

 
 
TOUCHit Headphones sort - Julegaveide til ham

TOUCHit høretelefoner

Togturen, madlavningen, træningen eller gåturen i skoven. Tag de trådløse TOUCHit headphones med dig overalt og nyd fantastisk lyd i 22 timer på en opladning. Vores helt nye høretelefoner til ham, som elsker god lyd. Ørekopperne har et helt specielt ”double doughnut” design, som betyder, at du samtidig får optimal komfort og pasform.

ANC teknologien minimerer baggrundsstøjen, så du kan fordybe dig og lade dig forføre af musikken. Slip for støjen i flyet, larmen i træningscenteret, eller mens du støvsuger. Kommer i 3 forskellige designs.

Køb TOUCHit her

 
SERVEit bakkebord med TRAYit bakke acacia - Julegaveide til ham


SERVEit Bakkebord med TRAYit bakke

Denne pakke med både SERVEit og TRAYit bakken er den perfekte kombination af stilfuldt dansk design til dit hjem. SERVEit og TRAYit er fremstillet, så de passer perfekt til hinanden. De smukke udskæringer på bakken er skræddersyet til at passe sammen med stellet på rullebordet. Derfor kan du let løfte bakken af og på bordet, så produkterne kan bruges både sammen eller hver for sig.

Pakken er ideel for ham, som mangler til herreværelset eller hjemmebaren.

Køb SERVEit med TRAYit bakke her.

 
 
MOVEit Bluetooth højttaler med dusty blue front - Julegaveide til ham


MOVEit Bluetooth højttaler

Du får imponerende stor lyd, som kan spille hele festen op, hvad enten den foregår i stuen eller på terrassen - just move it! Afspil musik trådløst fra din smartphone, tablet eller computer via Bluetooth. Nyd den trådløse frihed og tag højttaleren med dig overalt – på badeværelset, på båden, på stranden eller på ferien i op til 12 timer ad gangen.

MOVEit kan også også med Wi-Fi. MOVEit Wi-Fi & Bluetooth som kan kobles sammen til et multi-room system med op til 6 højttalere på samme netværk.

Køb MOVEit Bluetooth her.

 
 
RETROit Cobana sækkestol grøn - Julegaveide til ham


RETROit Cobana sækkestol

RETROit Cobana sækkestolen giver dig luksus og komfort både inde og ude. Brug den som havemøbel om sommeren og som lænestol i stuen om vinteren. Cobana-stoffet er vandafvisende, fordi det har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem.

De smykke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look.

Køb RETROit Cobana her.

 
 
Nordic Loungestol i sort bøg med fuldpolstret Ultra læder i brandy - Julegaveide til ham


Nordic Loungestol med stel i sort bøg

SACKit Nordic Loungestolen er indbegrebet af komfort, kvalitetsmaterialer, smukke detaljer og ikke mindst lækkert dansk design. Stolen bliver polstret i Danmark i hænderne på landets dygtigste håndværkere

Modellen her er med stel i flot sort bøg polstret med Ultra læder i farven Brandy. Vores loungestol findes også med stel i eg og med polstring af både Remix 2 stof og det luksuriøse Dunes læder.

Køb Nordic Loungestol her.