Lær os lidt bedre at kende

Why SACKit?

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. Vi skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! Vi går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet ogkvalitet i vores designs.

GETit?

Folk spørger os tit ”Hvad er sammenhængen mellem højttalere og sækkestole egentlig?” For os er sammenhængen tydelig – vi producerer funktionelle livsstilsprodukter, som passer til det moderne, aktive liv. Vi lader os ikke begrænse af en produktkategori.Vi arbejder hele tiden på at kunne møde forbrugernes behov for tidssvarende og funktionelle livsstilsprodukter.

…og så har alle vores produkter selvfølgelig også dét til fælles, at de ender på ”it”

SACKit DNA

Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest: Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. Vi designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden, til hunden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrervi os, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem. På vores sækkestole finder du håndsyede hørsting, som giver designet kant og gør hver enkelt stol unik. WOOFitserien er præget af rene linjer og smukke metaller – JA, elektronik kan både lyde fantastisk OG se godt ud! Gør dig selv en tjeneste og prøv vores produkter hos en forhandler.

5 hurtige om SACKit

    Grundlagt i 2012 af Kristoffer Glerup

   Har hovedsæde i Aalborg

   SACKit produkterne kan købes i 21 lande verden over

    Vigtigste inventar på SACKit kontoret er vores juicer - der drikkes friskpresset juicehver dag

   SACKit fik sit breakthrough med RETROit stolen

DREAMit

SACKit er en lille Aalborg-virksomhed med vokseværk og globale drømme. I dag huser SACKit en håndfuld medarbejdere, som elsker at høre god musik og slænge sig i lækre sækkestole! …selvfølgelig imens de idéudvikler, servicerer, markedsfører og ekspandererSACKit brandet til kunder i hele verden. SACKit er lig med konstant produktudvikling. Vi har hele tiden nye spændende produkter på vej til jer.

Du kan altid følge med i udviklingen og møde os på de sociale medier:

           

Del dine SACKit øjeblikke med os på #SACKit og få chancen for at blive vist her i webshoppen og på vores Instagram-profil. Specialkampagne
i denne uge!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et gavekort på 100,- kr.Få masser af inspiration til boligen,
produktnyheder og lækre giveaways!
Få et gavekort på 100 kr.
Kun i denne uge!
Specialkampagne
i denne uge!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et gavekort på 100,- kr.Få masser af inspiration til boligen,
produktnyheder og lækre giveaways!