CARRYit – Multifunktionel taske

Beskyt og hold styr på dine essentials i et lækkert dansk design, når du er på farten; høretelefoner, oplader, power bank, pas, telefon, kort og meget med mere. Med dette hardcase multi-etui har du plads til meget mere end blot høretelefoner og kan være på farten uden at være nervøs for, at dine essentielle ting bliver væk eller beskadiget. 

70030
987 Varer

No customer reviews for the moment.

Plads til det hele

CARRYit hardcase tasken er kompatibel med en bred vifte af hovedtelefoner idet designet er lavet med en 21 cm bred indvendig meshlomme. Med otte lommer i forskellige størrelser og en separat lomme med lynlås er det muligt for dig at holde styr på alt det nødvendige, når du er på farten.

Slut med rod
En stilfuld aftagelig nøglering i læder medfølger og kan nemt klipses fast indvendigt i tasken og sikre, at du altid har styr på dine nøgler. Skal du have små kabler med på farten, sikrer en smart kabelsamler i læder, at de ikke vikler sig sammen og altid er let tilgængelige.

Sikkerheden i top

Transporttasken er herudover udstyret med RFID-blokeringsteknologi, som sikrer at kontaktløse kort og de nye pas som indeholder chip, ikke bliver udsat for RFID skimming, som desværre er en voksende form for digitalt tyveri.

Dansk design
CARRYit er designet til at være den eneste hardcase taske, du nogensinde har brug for – med plads til det hele og i et tidløst lækkert dansk design. CARRYit er din perfekte ledsager på farten.

Specifikationer

  • RFID blokeringsteknologi
  • Aftagelig nøglering i læder
  • Kabelsamler i læder
  • 9 lommer i forskellige størrelser
  • Mål: 219 x 239 x 62 mm
  • Materiale: PU-læder

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde