Havemøbler på terrasse
Havemøbler fra SACKit

Havemøbler! Luksushavemøbler hører med til et godt udeliv på terrassen og i haven. Når den første forårs sol bryder frem, følger de første grillaftener hurtigt efter, og så er sæsonen for havemøbler i gang. Det er fedt at kunne få gæster på terrassen og vise sine flotte design havemøbler frem. 

SACKit Cobana serien består af flere lækre havemøbler, som med sit flotte design vil pynte på enhver terrasse.

Alle vores havemøbler er lavet i Cobana-stoffet, som er vandafvisende, så du kan trygt lade den stå udenfor over sommeren. Materialet som stoffet er lavet af hedder Olefin, et 100% syntestisk materiale, som forhindrer dine havemøbler i at blive jordslået ved fugt. Materialet er ligeledes meget slidstærkt og falmer ikke i solen.

Vores udendørs havemøbel serie Cobana består af sækkestole, puffer og hængekøjen CHILLit, som kan være med at give dig inspiration til haven, loungeneller terrassen:

Vores kendte RETROit Cobana stole, hvor du kan vælge i mellem RETROit Square Puff og RETROit Drum sompuf til. Sæt en TRAYit bakke ovenpå puffen og du har et smart bord.

SQUAREit Cobana sækkestolen kan bruges som solseng, hvor du kan ligge i haven og slappe af, mens børnene hygger i deres egen SQUAREit Cobana Junior.

Du kan også vælge at slynge dig i vores lækre CHILLit hængekøje, som giver ideel komfort med sit ergonomiske design.

Det firbenede medlem af familien kan også ligge og sole sig på terrassen i den yderst funktionelle hundepude DOGit, som findes i tre forskellige størrelser.

CHILL it hængekøje
udendørs møbler fra SACKitRETROit Cobana stole på terrasse