Udskiftelig front til MOVEit Wifi & Bluetooth samt MOVEit/MOVEit X Bluetooth

Your tunes, your look! 

Passer til MOVEit og MOVEit X Bluetooth samt MOVEit Wifi og Bluetooth. Skift look på din MOVEit/MOVEit X højttaler med den udskiftelige front. Skal det være klassisk, matche sofaen eller skille sig ud med en pangfarve? Du bestemmer! Med den udskiftelige front på MOVEit/MOVEit X højttaleren bliver det ikke lettere at skabe et personligt udtryk i indretningen. Flere af farverne matcher møblerne i RETROit Medley serien.
Fronten er beklædt med Fiord stof fra den danske stofproducent Kvadrat.
MOVEit højttalerne leveres som standard med en påmonteret front i farven "Dusty Blue" i stof fra danske Gabriel - denne er altid inkluderet, når du køber en MOVEit højttaler.
MOVEit X højtaleren leveres som standard med farven ”Black”, ”Chrome”, ”Forest” eller ”Steel”  i stof fra danske Kvadrat– denne er altid inkluderet, når du køber en MOVEit X højtaler.

 

Udskiftning af fronten

  1. Afmontér fronten ved at hive i det lille SACKit lædermærke. Når du har fået løsnet fronten i hjørnet ved lædermærket, kan du løsne fronten hele vejen rundt langs kanten og herefter afmontere den. Bemærk: Fronten er grundigt fastmonteret for at sikre en sublim lydkvalitet. Lædermærket er skruet fast på fronten, så det er designet til anvendelse ved afmontering. 
  2. Påsæt den nye front, så "stavene" rammer de dertil indrettede huller. Tryk fronten fast langs kanten - så er du klar til at nyde din MOVEit med et helt nyt look! 

Produktspecifikationer

  • MOVEit Front passer til de to modeller "MOVEit Wi-Fi & Bluetooth", "MOVEit Bluetooth" og “MOVEit X Bluetooth”
  • Beklædt med Fiord stof fra danske Kvadrat
  • Branded lædermærke
  • Mål: 315 x 156 x 20 mm
  • Vægt: 103g

Indhold i kassen

  • 1 stk. MOVEit Front
60511
10000 Varer

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde