RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde

Dansk designet barstol i egetræ med stofpolstring

Skulpturel barstol i klassisk dansk design, som giver dit hjem en skøn nordisk vibe

Sæt dig ned. Mærk komforten. Lad dine hænder glide over det smukke stof og glatte træ. Nyd de mange detaljer. SACKit Nordic barstolen er meget mere end blot et møbel. Den er dansk design, som giver dit hjem eksklusiv klasse og de bedste kvalitetsmaterialer. Stolen er ideel til køkken-alrummet, i baren eller kombineret med SACKit Nordic Barbordet.

Særligt udvalgte materialer og omhyggeligt håndværk

Når du får SACKit Nordic barstolen i hænderne, mærker du tydeligt det grundige håndværk. Selvom træet er forarbejdet på maskiner, har hvert enkelt møbel været i hænderne på en møbelsnedker, hvor det er blevet efterbearbejdet i hånden. Det lyse egetræ er behandlet med en mat lak, som lader træets fine struktur og lyse farve træde frem. Behandlingen gør stellet meget modstandsdygtigt over for pletter og snavs.

Stolens fodstøtte er fremstillet i metal, men indgår nærmest som en naturlig forlængelse af træet. Fodstøtten er monteret uden brug af synlige skruer, så designet bibeholder de glatte og lækre overflader. Denne proces er håndværksmæssigt meget kompliceret, men vi har været 100% kompromisløse i designet, så du kan få et møbel i dit hjem, som er både smukt og funktionelt.

Stolen bliver polstret i Danmark i hænderne på landets dygtigste håndværkere for at sikre et sublimt resultat. Sædet på barstolen er polstret med Remix 2 stof fra danske Kvadrat. Remix 2 består af 90% uld og 10% nylon. Denne blanding giver dig et materiale, som er super komfortabelt, slidstærkt og smudsafvisende. Stoffet har en enormt smuk struktur, som skaber liv og karaktér i enhver indretning. Remix 2 fra danske Kvadrat er et bæredygtigt fabric, som er mærket med EU’s ecolabel ”The Flower”.

Dansk design

Du behøver ikke at lede længere. SACKit Nordic barstolen er perfekt til dig, som vil nyde ultimativ hverdagsluksus. Oplevelsen starter allerede, når du første gang lader dine øjne gå på opdagelse i stolens mange detaljer. Du vil med det samme mærke, hvordan der er kredset for både design og håndværk.

SACKit Nordic serien indgår som en naturlig del af SACKit sortimentet med sit rolige formsprog og de nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Den anerkendte Aalborgensiske designduo Steffensen & Würtz står bag designet, som er inspireret af vores eksisterende lounge- og lydprodukter.

Steffensen & Würtz om designet:

”Vores udgangspunkt har været at skabe en møbelserie til SACKit, som har en klar reference til de eksisterende produkter. Serien har et enkelt og elegant udtryk med både kant og dynamik. Møblerne er rolige og behagelige for øjet. Detaljegraden i designet har været meget vigtig for os. Jo tættere på møblet du er, jo flere detaljer får du øje på. Så der er god mulighed for at gå på opdagelse.”

Designet i Danmark

SACKit Nordic Barstool skriver sig direkte ind i den danske designtradition. Med et elegante formsprog, rene linjer og gennemførte detaljer har den en stil, der passer perfekt ind i den moderne indretning.

Kombinérbar

Med SACKit Nordic Barstool får du næsten uendelige kombinationsmuligheder. Stellet fås i massivt egetræ eller sortlakeret bøg, og betrækket kan vælges i utallige farver stof eller læder. Kombinér materialerne så de matcher din stil!

Funktionel

Funktionaliteten skinner igennem med SACKit Nordic Barstool. Med en plads mellem køkkenet og stuen står den lige midt i hjemmets hjerte. Derfor er den designet, så du kan sidde begge veje på sædet. Med sit slanke, skulpturelle design tager den ikke unødigt meget plads og kan nemt flyttes efter behov.

Tidsløs

SACKit Nordic Barstool er den perfekte barstol til dig, der ønsker et designmøbel, som holder i årevis uden at gå af mode. Med slidstærkt stof fra Kvadrat, kvalitetslæder fra danske Sørensen Læder og massivt træ får du en tidsløs kombination af eksklusivt dansk design og højeste kvalitet.

Produktspecifikationer

  • Produktmål:
    • Højde: 68cm x brede: 46cm x dybde: 33,5cm
  • Stel: Fremstillet i massivt egetræ behandlet med mat lak
  • Polstring: Remix 2 stof fra danske Kvadrat; 90% uld, 10% nylon
  • Fodstøtte: Sortlakeret metal
  • Vægt: ca. 6,5 kg
  • Bemærk: Da barstolen er fremstillet i et naturmateriale, vil hver enkelt stel være unikt. De vil naturligt variere i farve og træstruktur. Der kan forekomme knaster som en naturlig del af træet
8591306
10000 Varer

No customer reviews for the moment.