DOGit Cobana Mini - Hundepude i stærke materialer til mindre hunde

Giv dit kæledyr og dit hjem eksklusivt og luksuriøst dansk design.

Den stilrene DOGit Cobana er lavet i det slidstærke og smukke Cobana stof som både vandafvisende og lysægte. Så nu behøver din hund ikke længere at ligge på jorden og kede sig, når I er i haven, på stranden eller på terrassen - DOGit Cobana er luksus til din hund. Overalt!

De smukke krydssting på pudens kanter er håndsyede med hørtråd. De håndsyede sting gør, at ikke to hundepuder er ens – så du får et helt unikt produkt, når du køber en DOGit Cobana! Bunden af hundepuden har en skridsikker belægning, så du kan være sikker på, at hundepuden ikke glider rundt, når dit kæledyr sætter sig til rette.


DOGit Cobana i denne størrelse er velegnet til helt små teacup dogs eller katte. Puden måler 59*40*15 cm.

Slidstærk

Hundepuden er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Puden bliver hurtigt til yndlingspladsen, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Lad din hund eller kat ligge sig til rette, nyde livet og slappe af!

Indoor & Outdoor

Brug den både inde og ude! Du kan gøre hudenpuden til favoritpladsen i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, i bryggerset, i haven og på terrassen - just MOVEit!

Vandafvisende

Smid den ud(enfor)! Cobana-stoffet er vandafvisende, fordi det har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade dit Cobana-produkt stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller det under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i ved syningerne – og vi ved alle, at en våd pude ikke er ligeså lækker at ligge i.

Lysægte

Det er så skønt når solen skinner – det synes vi heldigvis også! Derfor er dette produkt lavet af et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen.

Håndsyede sting

De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA!

Produktspecifikationer

  • Stof: 100 % olefin fiber
  • Fyld: EPS kugler (100% giftfri)
  • Mål: 59 x 40 x 15cm. DOGit Cobana i denne størrelse er velegnet til helt små teacup dogs eller katte.
  • Test resultat/Martindale: 20.000 rubs
  • Lysægthed: grade 7-8
  • Vandafvisende: grade 90
  • Seperat innerbag
  • Skridsikker bund
8579004
9999 Varer

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde