Det VILDESTE tilbud i SACKit´s historie! (U)hyggeligt billigt!

Corona har også ødelagt Halloween, som ikke bliver det samme i år uden trick-or-treat - det er vi i SACKit utrolig kede af! Derfor har vi lavet et (u)hyggeligt godt tilbud til dig OG vi smider 1 kg Halloweenslik oveni ALLE* ordre på webshoppen!
Jeps - den er god nok! 1 KG til ALLE kunder! 
*Gælder så længe lager haves

Du har lige nu mulighed for at købe 
ROCKit Onyx, CHARGEit Dock Care, et sort CARRYit multi-etui og WOOFit GO X Steel samlet for kun 1.499,- (2.446)

Med en 
samlet værdi på 2.446,- og kampagnepris på KUN 1.499,- sparer du mere end 38% på denne fantastiske pakke og får et kilo slik oveni købet.

ROCKit Onyx

ROCKit True Wireless Earbuds leverer lækker ledningsfri lyd, komfortabel pasform og trådløs opladning i et minimalistisk dansk design, som har vundet den præstigefyldte Red Dot Design Award.
Læs mere

CHARGEit Dock Care Black

Med en miljøvenlig tilgang har vi redesignet vores prisvindende trådløse oplader og samtidig indgået et stærkt samarbejde med den danske miljøorganisation Plastic Change.
Læs mere

CARRYit multi-etui

Saml alle lækkerierne i CARRYit multi-euti. Beskyt og hold styr på dine essentials i et lækkert dansk design, når du er på farten; høretelefoner, oplader, power bank, pas, telefon, kort og meget med mere.
Læs mere

WOOFit GO X Steel

WOOFit Go X er lille, let transportabel trådløs højtaler, der kombinerer lækkert dansk design, kvalitet og fantastisk lyd!
Læs mere