Julegaver til hende

Mangler du gave ideer til kæresten, din søster eller mor?...

Eller måske dig selv, uanset hvem, så er det hvert år lidt af et problem, når du skal købe julegaver til kvinden! Så er det heldigt, at vi har en hel side med julegavetips til kvinder og piger i alle aldre - giv hende noget der bringer glæde i lang tid.Uansetomdu er ude efter det smukke bakkebord, en lækker Loungestol stol eller vores flotte puder, finder du det her!

Kan du ikke finde en julegave, som føles helt rigtig? Så kan du købe et gavekort, hvor du kan skrive en personlig hilsen. Vi sender gavekortet på mail til så du kan printe det ud og pakke fint ind.

Levering inden jul

Vi garanterer levering inden jul ved bestilling inden d. 19. december klokken 12.00. Der er altid FRI FRAGT på levering i hele Danmark. Det bliver ikke nemmere at bestille årets julegaver online.


6 fantastiske gaveidéer til hende

CHARGEit powerbank plum - Julegaveide til hende


CHARGEit power bank og trådløs oplader

CHARGEit giver dig premium fast charge. Læg din telefon på X’et og få fuld opladning meget hurtigt. Du kan også oplade via kabel – tilslut dit laderkabel i USB-indgangen, og så er du i gang. Det er også mulighed for trådløs opladning og opladning via kabel på samme tid.

Det 6000mAh store batteri kan oplade din telefon op til 3 gange, afhængigt af batteriets størrelse. Den perfekte julegave til hende som altid går og mangler strøm. Vælg mellem 5 lækre farver.

Køb CHARGEit her.


TOUCHit Headphones golden - Julegaveide til hende

TOUCHit høretelefoner

Togturen, madlavningen, træningen eller gåturen i skoven. Tag de trådløse TOUCHit headphones med dig overalt og nyd fantastisk lyd i 22 timer på en opladning. Vores helt nye høretelefoner til hende, som elsker god lyd. Ørekopperne har et helt specielt ”double doughnut” design, som betyder, at du samtidig får optimal komfort og pasform.

ANC teknologien minimerer baggrundsstøjen, så du kan fordybe dig og lade dig forføre af musikken. Slip for støjen i flyet, larmen i træningscenteret, eller mens du støvsuger. Kommer i 3 forskellige designs.

Køb TOUCHit her.

SERVEit bakkebord med TRAYit bakke White stained oak - Julegaveide til hende


SERVEit Bakkebord med TRAYit bakke

Denne pakke med både SERVEit og TRAYit bakken er den perfekte kombination af stilfuldt dansk design til dit hjem. SERVEit og TRAYit er fremstillet, så de passer perfekt til hinanden. De smukke udskæringer på bakken er skræddersyet til at passe sammen med stellet på rullebordet. Derfor kan du let løfte bakken af og på bordet, så produkterne kan bruges både sammen eller hver for sig.

Pakken er ideel for hende, som mangler lidt ekstra til indretningen.

Køb SERVEit med TRAYit bakke her.


CUSHIONit pyntepuder - Julegaveide til hende


CUSHIONit pyntepude

De er lækre, de er bløde, og de er rent faktisk dejlige at ligge på! Giv din sofa eller lænestol et nyt, eksklusivt look med de luksuriøse puder i Medley-stof.

CUSHIONit findes i to størrelser - small og large. Begge størrelser kommer 7 lækre støvede farver, som alle matcher vores RETROit Medley sækkestole

Køb CUSHIONit her.


RETROit Cobana sækkestol rose - Julegaveide til hende


RETROit Cobana sækkestol

RETROit Cobana sækkestolen giver dig luksus og komfort både inde og ude. Brug den som havemøbel om sommeren og som lænestol i stuen om vinteren. Cobana-stoffet er vandafvisende, fordi det har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem.

De smykke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look.

Køb RETROit Cobana her.


Nordic Loungestol i lys eg med fuldpolstret Remix 2 stof i rose - Julegaveide til hende


Nordic Loungestol med stel i lys eg

SACKit Nordic Loungestolen er indbegrebet af komfort, kvalitetsmaterialer, smukke detaljer og ikke mindst lækkert dansk design. Stolen bliver polstret i Danmark i hænderne på landets dygtigste håndværkere

Modellen her er med stel i flot lys eg, fuldpolstret med Remix 2 stof i Rose. Vores loungestol findes også med sort bøg og med polstring i det lækre Ultra læder og det luksuriøse Dunes læder.

Køb Nordic Loungestol her.