Handelsbetingelser // SACKit


Generelle oplysninger:
SACKit ApS
Lyngvej 1
9000 Aalborg
Danmark
CVR: 34 22 39 71
Telefon: +45 69 14 93 00
Mail: info@sackit.dk
Hjemmeside: www.sackit.dk

For erhvervskunder - klik her

 

Betaling

SACKit ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, American Express, Mastercard, Mastercard Debet, Maestro, Mobilepay, ViaBill, Klarna og PayPal.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager eller fakturaen udstedes.
Bemærk! Ved betaling med PayPal trækkes pengene senest efter 3 dage, da de ikke kan reserveres i længere tid. Vi bestræber os altid på at sende ordrer hurtigts muligt, men ved fx. ferie og helligdage kan der være forlænget leveringstid.

Dog leveres produkterne ikke før, betalingen er godkendt af kortudsteder. Alle beløb er i DKK Danske kroner og inkl. moms.

SACKit ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Levering

Der er GRATIS fragt på alle ordrer på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark. Forventet leveringstid på varer købt på sackit.dk er 1-2 hverdage, efter du har modtaget ordrebekræftelsen. Skulle der opstå forsinkelse eller fejl påleveringen,vil du straks blive informeret herom pr. e-mail eller telefon.

Leveringen vil finde sted i tidsrummet 8-17 med GLS. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet tages varen med retur, og GLS vil ligge besked herom i din postkasse. Herefter bedes du selv kontakte fragtfirmaet for at aftale et nyt leveringstidspunkt.

Hvis du anfører i din ordre, at varen må stilles, overgår ansvaret for varen til dig i det øjeblik, transportøren har stillet varen på leveringsadressen.


Ved modtagelse

Tjek altid pakkens tilstand ved levering. Har den fået synlige skader eller stød, har du som forbruger nemlig mulighed for at skrive under på modtagelsen med forbehold. Det betyder, at du her har mulighed for, at modtage pakken og tjekke den for eventuelle skader.Ved voldsomme skader har du mulighed for at nægte modtagelse. 

Disse forholdsregler sikrer både dig som forbruger, og os som forhandler, mod uhensigtsmæssig behandling af varen under fragt.


Fortrydelsesret

SACKit tilbyder 30 dages fortrydelsesret på alle varer.  

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@sackit.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF eller print og vedlæg returpakken). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os i Danmark uden unødig forsinkelse, og senest 16 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.  

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.  

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Når du har kontaktet os enten via email eller standardfortrydelsesret, modtager du besked om returadresse.  

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.  

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.  
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.  

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du kan oprette din reklamation ved at kontakte os på info@sackit.dk.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: SACKit ApS Lyngvej 1 9000 Aalborg  

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.   

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.  


Pricerunner købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse er gratis og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti.

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Erstatning gives kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer m.v.

Vi forbeholder os retten til annullere ordrer hvor der bevidst misbruges gavekortstilbud, email signups og lignende.

Tilbuddet med en rabatkode for e-mail signup gælder én gang for hver person.

Der kan bruges én rabatkode pr. ordre.

Ved misbrug forbeholder SACKit sig retten til at annullere ordren.

Herudover tages der forbehold for pris og tekstfejl samt udsolgte varer.              


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.  

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.  
Personoplysningerne registreres hos SACKit ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Den dataansvarlige på sackit.dk er SACKit ApS.  

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.  
Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

Som registreret hos SACKit ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@sackit.dk.  

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@sackit.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@sackit.dk  


// Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25. Februar 2020 //