Bakkebord i smukt dansk design

Brug barbordet alene eller sammen med TRAYit bakken og skab lige præcis det look, som du foretrækker

Det eksklusive rullebord SERVEit fungerer perfekt som barbord eller som et smukt hjørne- eller sofabord. Det smukke, enkle design lader din mini-bar, dit pyntenips eller dine køkkensager træde frem i stilfulde rammer.

Dansk produceret og dansk design

SERVEit er et elegant og stilrent bakkebord i sorte pulverlakerede metalrør og stålplader, som giver overfladen en lækker mat finish. Bakkebordet er designet i samarbejde med den anerkendte danske designduo Steffensen & Würtz, som har lagt vægt på at skabe et design, som er enkelt uden overflødige detaljer. Stellet indrammer diskret TRAYit bakken, hvis du kombinerer de to produkter. Bakken passer perfekt til bordet, så du kan let flytte den efter behov. Det matte pulverlakerede sorte stel danner en god kontrast til den letlakerede TRAYit træbakke. SERVEit ændrer karakter og udtryk, alt efter om stellet kombineres med TRAYit i sortbejdset ask, hvidpigmenteret eg eller det nuancerede akacie træ. Køb TRAYit bakke her

Funktionelt design med mange anvendelsesmuligheder

Rullebordets mange anvendelsesmuligheder er kun begrænset af din fantasi. Vores bud på, hvordan du bruger SERVEit smukkest i din indretning, får du her.

Customized match til TRAYit

Brug bordet alene eller kombinér det med en af vores TRAYit bakker i massivt træ for et fuldent look. Skab forskellige udtryk alt efter, om du kombinerer det med en bakke i acaciatræ, hvidbejdset eg eller sortbejdset ask.

Barbord

Brug SERVEit som barbord og servér med stil for dine gæster. Kombinér bordet med en bakke for at gøre anretning og servering endnu lettere. Bakken kan nemt løftes af og på bordet, når du har gjort en lækker anretning klar.

Smuk opbevaring

Bakkebordet giver dig en stilfuld ramme for opbevaring af dit køkkenservice eller dine kontorartikler, hvis du vælger at stille SERVEit i køkkenet eller på kontoret.

Plantebord

Rullebordet fungerer utroligt smukt som plantebord. Lad de naturlige, grønne elementer i din indretning træde frem og skab smukke stilleben perfekt indrammet af SERVEit. Perfekt til dig, der elsker green living.

Sengebord

Natlampen og din yndlingsbog får en smuk ramme, hvis du vælger at bruge SERVEit som sengebord i soveværelset. Kombinér bordet med en af TRAYit bakkerne, og du har pudselig alle muligheder for morgenmad på sengen også.

Se præsentation af SERVEit her

PRODUKTSPECIFIKATIONER: 

  • Fremstillet i bukkede stålrør og stålplader
  • Pulverlakeret mat overflade 
  • Produceret og designet i Danmark
  • Fire hjul i høj kvalitet, som gør det let at flytte bordet rundt
  • Mål: Højde 680mm x Bredde 550mm x Dybde 520mm
  • Vægt: 12 kg
8603002
9996 Varer

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestole

CHILLit

Barstole

DOGit

Borde

TRAYit

Bakkeborde