Fri fragt over 699 kr

Levering 1-4 hverdage

30 dage returret

Sikker betaling

NYHED!

Udforsk vores nye Ambience-lampeserie

Ryk udenfor med SACKit

Forny din indretning

Nyheder

Testimonials

Om os

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. Vi, i SACKit, skaber multifunktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! Vi går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i vores designs.

Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest: Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. Vi designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden, til hunden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer vi os, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Læs mere
Welcome to the SACKit Home

Oplev produkterne

Book en tid i vores showroom

I vores showroom i Aalborg har du mulighed for at se og prøve vores sækkestole, loungesofa, hængekøje og meget mere. Book en personlig fremvisning, og oplev den høje kvalitet og flotte design, der kendetegner et produkt fra SACKit.

Book tid her