Shop by

Mest solgte

Loungestol i dansk design med stel i massivt egetræ

Designerstolen i lyst egetræ har et let, nordisk udtryk med smukke detaljer

SACKit Nordic loungestolen med stel i massivt egetræ har et elegant, skandinavisk udtryk i designet. Behandlingen af træet lader den smukke, naturlige træstruktur træde tydeligt frem. Når du vælger en stol i et naturmateriale som træ, betyder det samtidigt, at du får et helt unikt produkt med sine egne kendetegn. Loungestolen findes med et fuldpolstret sæde eller et halvpolstret sæde. Det halvpolstrede sæde har en utroligt smuk ryg, hvor du kan nyde det smukke egetræ og dets unikke struktur. På den halvpolstrede model finder du de karakteristiske SACKit krydssyninger langs kanten på stolen – It’s all about the details.

Når du vælger Ultra læder, får du en stol med et klassisk læderudtryk, som holder i årevis. Ultra læder er enormt modstandsdygtigt og den slidstærke overflade vil forblive smuk gennem hele sin levetid. Denne lædertype er super nem at vedligeholde, da den er både vand- og smudsafvisende – du kan let aftørre stolen og fjerne eventuelle pletter. Vælg mellem de to farver ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes læder vil ændre udtryk med årene. Dunes læder vil med tiden få en naturlig patina. Præcis ligesom vi selv gør. Dunes har en fløjlsblød overflade, som giver et helt utroligt eksklusivt udtryk til din indretning. Vælg mellem de to farver ”Cognac” eller ”Anthrazite”.

Eg & læder

Subcategories

Vi fandt desværre ingen produkter