Shop by

Mest solgte

Dansk designet barstol med stel i massivt egetræ

Nordic barstolen i egetræ har de smukkeste detaljer i sit enkle, skandinaviske design

Nyd den smukke, naturlige træstruktur i det lyse egetræ. Når du vælger en stol i et naturmateriale som træ, får du et unikt møbel med sine helt egne kendetegn. Lad dine øjne gå på opdagelse i de smukke naturlige detaljer og de designmæssige finesser. Nyd stellets lækre, glatte overflader uden synlige skruer. Barstolen findes med to forskellige typer sæde; et fuldpolstret eller et halvpolstret. Det halvpolstrede sæde har en utroligt smuk kant og underside, hvor du kan nyde det smukke egetræ og dets unikke struktur. På den halvpolstrede model finder du de karakteristiske SACKit krydssyninger langs kanten på stolen – It’s all about the details.

Når du vælger Ultra læder, får du en stol med et klassisk læderudtryk, som holder i årevis. Ultra læder er enormt modstandsdygtigt og den slidstærke overflade vil forblive smuk gennem hele sin levetid. Denne lædertype er super nem at vedligeholde, da den er både vand- og smudsafvisende – du kan let aftørre stolen og fjerne eventuelle pletter. Vælg mellem de to farver ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes læder vil ændre udtryk med årene. Dunes læder vil med tiden få en naturlig patina. Præcis ligesom vi selv gør. Dunes har en fløjlsblød overflade, som giver et helt utroligt eksklusivt udtryk til din indretning. Vælg mellem de to farver ”Cognac” eller ”Anthrazite”.


Vores barstole findes i to forskellige højder 68cm og 73cm.

Find frem til barstolen der passer perfekt til dig og dit hjem ved at læse vores barstole guide.

Eg & læder

Subcategories

Aktive filtre