Shop by

Mest solgte

Barstole i eksklusivt dansk design med sort stel

SACKit Nordic barstolen i sortlakeret bøgetræ giver både et klassisk og råt touch til din indretning

Elegant, smagfuldt og skulpturelt. Designet på SACKit Nordic barstolen er skabt af danske designere. Det eksklusive sorte stel matcher ethvert hjem. Du finder stolen med et sæde, som enten er fuldpolstret eller halvpolstret. På det halvpolstrede sæde kommer det smukke sorte træ til syne, og langs sædets kant ses de smukke karakteristiske SACKit krydssting. SACKit Nordic er kompromisløst design med fantastiske detaljer.

Når du vælger Ultra læder, får du en stol med et klassisk læderudtryk, som holder i årevis. Ultra læder er enormt modstandsdygtigt og den slidstærke overflade vil forblive smuk gennem hele sin levetid. Denne lædertype er super nem at vedligeholde, da den er både vand- og smudsafvisende – du kan let aftørre stolen og fjerne eventuelle pletter. Vælg mellem de to farver ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes læder vil ændre udtryk med årene. Dunes læder vil med tiden få en naturlig patina. Præcis ligesom vi selv gør. Dunes har en fløjlsblød overflade, som giver et helt utroligt eksklusivt udtryk til din indretning. Vælg mellem de to farver ”Cognac” eller ”Anthrazite”.


Vores barstole findes i to forskellige højder 68cm og 73cm.

Find frem til barstolen der passer perfekt til dig og dit hjem ved at læse vores barstole guide.

Bøg & læder

Subcategories

Aktive filtre